Är vi menade för varandra? Låt mig bli din fotograf.


Men innan du bestämmer dig får gärna skicka mig ett meddelande!

FAQ

Hur leveras bilderna?

De allra bästa guldkornen ifrån er fotografering väljs ut av mig och redigeras. Ni får de färdiga fotografierna ungefär 4- 6 veckor efter vår fotografering beroende på storlek på ert valda paket samt högsäsong. Fotografierna levereras via ett personligt onlinegalleri där ni enkelt kan se och ladda ner era alla era bilder.

Får jag använda bilderna hur jag vill?

Bilderna får användas för privat bruk, du får skriva ut, publicera och lägga ut bilderna på dina sociala medier hur mycket du vill om du nämner mitt namn eller länkar till mina sociala medier. Du får dock inte lägga på eventuella filter eller redigera bilderna utan mitt godkännande.

Tillkommer det milersättning?

Ja, utanför centrala Kalmar tillkommer milersättning med 30kr/mil + eventuella extra kostnader. Vid eventuell längre resa hör av dig så ser vi över ett paketpris.

Bokningsavgift

När ni valt att ni önskar mig som er fotograf på er stora dag, tas en bokningsavgift ut på 20% av totalsumman av ert valda paket. Bokningsavgiften är en säkerhet, dels för mig men även för er! Genom att betala bokingsavgiften har jag bokat upp mig till er på ert datum och därför är summan inte återbetalningsbar då jag behöver tacka nej till andra jobb på ert datum.

Vad händer om fotografen blir sjuk?

Om det värsta tänkbara skulle inträffa att jag blir sjuk så kommer jag göra allt jag kan för att försöka lösa det till er. Jag har två duktiga fotografer som närmsta vänner och kan om de har möjlighet skicka dem om det hemska skulle inträffa. Om de inte kan så gör jag allt jag kan för att hitta en annan ersättare till er stora dag. I värsta fall om jag inte hittar en lösning behöver ni såklart inte betala.

Vad gäller vid av eller ombokning?

Bröllop: Vid av- och ombokning senare än 2 månader tillkommer en avgift på 20% av det bokade paketet med undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.

Hur görs betalningen?

Betalningen sker via faktura som skickas till er via mail och betalas inom 14 dagar.

Låt de stora ögonblicken i livet förevigas för all framtid

Låt de stora ögonblicken i livet förevigas för all framtid

Låt de stora ögonblicken i livet förevigas för all framtid