Paket & Priser

Alla bilder levereras digitalt via ett online-galleri så ni enkelt och smidigt kan ladda hem dem eller varför inte dela galleriet med familj och vänner?

I alla mina paket ingår även ett digitalt möte där vi lär känna varandra. Där har ni möjlighet att ställa alla möjliga frågor och berätta vilka förväntningar ni har inför er bröllopsfotografering.

Känner ni att inget av paketen helt passar er? Ingen fara, vi kan alltid skräddarsy ett paket som passar just er.

Embrace

Mitt minsta men otroligt mysiga paket där ni och er kärlek står i fokus.


Porträttfoto på er tillsammans på önskad plats.

ca 40- 50 professionellt redigerade högupplösta bilder


8750 :-

Evermore

Mitt lite större paket där jag även förevigar er när ni säger ja till varandra.


Porträttfoto på er tillsammans.

Porträtt på brudfölje & de närmsta i familjen. Fotografering under er vigsel.

ca 60- 70 professionellt redigerade högupplösta bilder


12 250 :-

Everlasting

Mitt näst största paket som är en halvdagsfotografering där jag även förevigar härliga kramar, skålar och personer under minglet och eventuellt en del av er middag efter er vigsel.


Porträttfoto på er tillsammans.

Fotografering under er vigsel.

Mingel efter vigseln + ev en liten del av middagen.

Foto på brudföljet & gäster om så önskas.

ca 150 - 200 professionellt redigerade högupplösta bilder.


16 600 :-

Eternal

Mitt största paket där hela er stora dag blir förevigade i bilder. Allt ifrån att ni gör er redo inför vigseln till alla känslosamma tal under middagen till när ni svänger runt på dansgolvet för er allra första dans som gifta!


Fotografering under förberedelserna.

Porträttfoto på er tillsammans.

Fotografering under er vigsel.

Mingel efter vigseln.

Foto på brudfölje & gäster om så önskas.

Fotografering under middagen och en del av festen.

ca 250- 350 professionellt redigerade bilder.


20 250 :-
FAQ

Hur leveras bilderna?

De allra bästa guldkornen ifrån er fotografering väljs ut av mig och redigeras. Ni får de färdiga fotografierna ungefär 4- 6 veckor efter vår fotografering beroende på storlek på ert valda paket samt högsäsong. Fotografierna levereras via ett personligt onlinegalleri där ni enkelt kan se och ladda ner era alla era bilder.

Får jag använda bilderna hur jag vill?

Bilderna får användas för privat bruk, du får skriva ut, publicera och lägga ut bilderna på dina sociala medier hur mycket du vill om du nämner mitt namn eller länkar till mina sociala medier. Du får dock inte lägga på eventuella filter eller redigera bilderna utan mitt godkännande.

Jag förbehåller mig rätten att använda mig av bilderna i marknadsföring på hemsida, i sociala medier och i egna projekt såsom bokutgivning eller utställning. Önskar ni att bilderna ej publiceras säger ni till innan fotografering.

Tillkommer det milersättning?

Ja, utanför centrala Kalmar tillkommer milersättning med 30kr/mil + eventuella extra kostnader. Vid eventuell längre resa hör av dig så ser vi över ett paketpris.

Bokningsavgift

När ni valt att ni önskar mig som er fotograf på er stora dag, tas en bokningsavgift ut på 20% av totalsumman av ert valda paket. Bokningsavgiften är en säkerhet, dels för mig men även för er! Genom att betala bokingsavgiften har jag bokat upp mig till er på ert datum och därför är summan inte återbetalningsbar då jag behöver tacka nej till andra jobb på ert datum.

Vad händer om fotografen blir sjuk?

Om det värsta tänkbara skulle inträffa att jag blir sjuk så kommer jag göra allt jag kan för att försöka lösa det till er. Jag har två duktiga fotografer som närmsta vänner och kan om de har möjlighet skicka dem om det hemska skulle inträffa. Om de inte kan så gör jag allt jag kan för att hitta en annan ersättare till er stora dag. I värsta fall om jag inte hittar en lösning behöver ni såklart inte betala.

Vad gäller vid av eller ombokning?

Bröllop: Vid av- och ombokning senare än 2 månader tillkommer en avgift på 20% av det bokade paketet med undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.

Hur görs betalningen?

Betalningen sker via faktura som skickas till er via mail och betalas inom 14 dagar.


Fånga ögonblicken

Fånga ögonblicken

Fånga ögonblicken

Fånga ögonblicken

Fånga ögonblicken